Anne Sjøbakken Fleiner

Skuespiller, Kvinne, Oslo
Amerikansk
Dansk
Engelsk
Jazzdans
Koreografi
Mezzosopran
Moderne dans
Musikal showdans
Musikaldans
Regi
Svensk
Østlandsk
Bio

Anne Sjøbakken Fleiner er oppvokst delvis på Öland i Sverige, dels i Helgeroa i Vestfold og er i dag bosatt i Oslo. Hun er utdannet ved London Studio Centre og har en bachelor i theatre-dance derfra. Anne har vært ansatt i Skuespiller- og danseralliansen siden mai 2017 og er mentor gjennom alliansens mentorprogram.

Anne har bred erfaring med svært god kjennskap til alle tre musikaldisiplinene; dans, sang og skuespill. Siden 2005 har hun virket på musikalscener over hele Skandinavia, som blant annet Chinateatern og Cirkus i Stockholm, Göteborgsoperan og Tivolis konsertsal i København. Blant produksjonene hun har medvirket i, finner vi West Side Story, Mamma Mia!, Evita, Shrek, Flashdance og Jersey Boys. Her har hun gjort en del ensemble men har også båret flere roller og hovedroller. Hun er svært språkkyndig og behersker godt de skandinaviske språkene norsk, svensk og dansk i tillegg engelsk. Anne har opparbeidet seg erfaring gjennom samarbeidsevne og fleksibilitet. Hun forstår seg på de nyanserte kulturforskjellene i det skandinaviske musikalmarkedet, som gjør det enkelt for henne å finne innpass i både produksjoner og produksjonsteam.

For mer detaljert CV og kontaktinformasjon, trykk på CV-linken. Ta gjerne kontakt hvis du trenger en allsidig utøver til din neste produksjon.

Anne Sjøbakken Fleiner, foto: Gisle Bjørneby
Bilde
8