Tilbake til kunstnerkatalogen
Kontakt
idagudbr@gmail.com 92451113
Bio

Ida Gudbrandsen er fra Hurum og bor i Oslo. Hun er utdannet ved Spin Off Forstudium i Dans og Den Norske Balletthøyskole, med fordypning i moderne og samtidsdans og kunst- og kulturformidling.

Ida jobber som medskapende utøver for andre og som skapende i likestilte samarbeid. Hun har flere års erfaring som utøver for Impure Company/Hooman Sharifi, og har også jobbet med blant annet Mia Habib, Steffi Lund og Ludvig Uhlbors. De siste årene har arbeidet i og med produksjonsenheten Landing og kollektivet Supernova vært en viktig arena for å utvikle arbeid.

Ida er engasjert i flere deler av feltet og har jobbet som produsent for Impure Company/Hooman Sharifi og med produsentoppdrag for Mia Habib, Tone Gellein og Verdensteatret. I 2011 ledet hun den nasjonale feiringen av Dansens Dager. Ida er med på å drive Praxisfestivalen og visningsscenen Mind the Gap. Hun har mange års erfaring fra styrearbeid i Proda -Profesjonell Dansetrening, der hun også var nestleder. Nå sitter hun i valgkomiteen til Norske Dansekunstnere og Danseinformasjonen, og fra 2018-2020 er hun i utvalget for scenekunst i Fond for lyd og bilde.

Ida hadde Statens Arbeidsstipend for yngre kunstnere for tre år i perioden 2014-2016 og ble tildelt reise- og videreutdanningsstipend fra FFUK i 2015. Hun ble ansatt i Skuespiller- og danseralliansen i mai 2017. 

Utdanning
Bachelor i dans og pedagogikk med fordypning i kunst- og kulturformidling og moderne- og samtidsdans BA-grad Den Norske Balletthøyskole 2006 2009

KURS / ARRANGEMENTER

22
Oct

Wakka Wakka

Skuespiller- og danseralliansen har i samarbeide...

29
Oct

Tuning Scores med Lisa Nelson

Skuespiller- og danseralliansen har i samarbeide med...

17
Dec

Førstehjelpskurs TROMSØ (17.12.2018)

FørstehjelpskursSkuespiller- og danseralliansen arrangerer førstehjelpskurset i Tromsø, ...

Forestillinger

16
Oct

Ulla Marie Broch

Passe rampete teater for hele familien. Også for bestemødre, hvis de tør! Georgs bestemor er ...
20
Oct

Marianne Kjærsund

Rut Even if the things happening around you may seem obvious, their effect on your inside is often ...
20
Oct

Tor Ivar Hagen

Nå er regissør Tyra Tønnessen og scenograf Dagny Drage Kleiva endelig tilbake på ...
20
Oct

Mari Haugen Smistad

Ulven er en fargesprakende og eventyrlig musikal for hele familien. Med både geiter, sauer, ...