Tilbake til kunstnerkatalogen
Kontakt
kstaut(a)broadpark.no 99 02 54 06
Bio

Karin jobber som sykehusklovn i Bergen og Haugesund .Hun turnerer med figurteaterforestillingen " "Issun Boshi et japansk folkeventyr om en veldig liten samurai . "Videre er hun klar med ny figurteaterforestilling med premiere i slutten av sept -18 på Cornerteateret i Bergen ." Det mystiske pianoet" i desember var hun tilknyttet Dns for en periode.   I april -18 var hun på Healthcare clowning international meeting in Vienna ,Austria.Karin jobber for tiden på Teater Ibsen med "Hedda Gabler". Premiere 29. august. I mai deltok Karin på 1 ukes klovneworkshop i Italia i et nonnekloster. En stor opplevelse og masse ny lærdom sammen med 12 klovner fra Europa og Usa. Ved siden av å forberede ny figurteaterforestilling for barn, sykehusklovner Karin mye både i Bergen og Oslo.I november spiller hun på Barnas Kulturhus i Bergen 5 forestillinger av forestillingen " Issun Boshi et folkeventyr om en veldig liten samurai"


i januar spilte "Klovnen Klem" på juletrefest og på kulturhus i Bergen -Vi har og turne´med " Issun Boshi"til Haugesund og spilling i Bergen .siste uken av mai blir det igjen en runde for Dks- Bergen . I mai skal jeg 1 uke til Italia på klovnekurs- Jeg klovner for sykehusklovnene fast i Bergen/Haugesund og der det trengs ellers i landet-


Karin hadde premiere med forestillingen " Issun Boshi et japansk folkeeventyr om en veldig liten samurai" på Cornerteatret i Bergen 22.april 2016 kl 17.00. Det er en forestilling for alle aldre. Denne forestillingen skal spille i Den kulturelle skolesekken i 2017 og 2018.

Med en autentisk japansk ramme om eventyret, levende musikkk piano/clavichord på scenen og dukke . En magisk spennende og poetisk reise. Regi/ide´og marionette av Karin.1 april Barnas hus i Bergen har Karin premiere på forestillingen " Klovnen Klem møter dukken Bella balerina" En forestilling for barn om en ensom klovn som finner en levende dukke - Dukken blir spilt av et barn på 9 år.

Levende pianomusikk på scenen- Hvordan kan dukken og klovnen bli venner - kan de gjøre noe sammen?Karin arbeider 2016 som sykehusklovn ved Haukeland Universitetssykehus og Haugesund sykehus, som en av fem Vestlandsklovner iBergen.Ansatt hos    Sykehusklovnene.no


18 novb var jeg på International marionettefestival i Toulouse,Frankrike .Der var jeg  med på en impro-aften med dukker   - Jeg skal også lage min egen marionette i atelieet til "Le Clan des Songes" hos Marina Montefusco


Januar -16 spilte jeg  "Små døde dyr" for Hordaland teater - i Bergen og på turne´


Vimeo tilgjenngelig - tiser fra fransk og norsk Nina Grieg forest ,og Gelsomina av F.Fellinin   Begge med Karin i hovedrollen


Etter 40 år som skuespiller i institusjonsteatre i Norge ved Rogaland Teater, Den Nationale Scene med fler, er jeg nå frilanser i Bergen. 

2012 startet jeg mitt eget kompani Kaja Productions .

første forestilling laget vi febr 2012  på Chagall i Bergen    " Gelsomina"  bygget på F.Fellinis film La Strada


Juni 2015 spilte vi  "Nina en stor liten kvinne- på turne´i Frankrike med 5 forestillinger i Aix-en- Provance .

Jeg hadde  oversatt forestillingen til fransk og spiller den på fransk i samarbeid med den franske skuespillerinnen Isabelle Astier  og mitt kompani Kaja Productions. "Rendez-vous chez Nina Grieg"


I mars -15 spilte  hun i forestillingen "Nina Grieg en stor liten kvinne",  Karin har skrevet og produsert forestillingen og spiller selv Nina Grieg. Forestillingen ble spilt  for Den kulturelle skolesekken i Bergen i Villaen på Troldhaugen.


Karin er skuespiller i TV 2 drama Frikjent med premiere i 2015.


I mai 2015 er Karin engasjert av Hordaland teater med forestillingen "Små døde dyr."


Tidligere har hun  også produsert forestillingen "Gelsomina" bygget på filmen La Strada, av F. Fellini.Forestillingen har hun bearbeidet og oversatt fra fransk.

Karin har medvirket i en rekke filmer og radioteater, hun har hatt manus og regi på to familieforestillinger for Bergen filharmoniske orkester og hun har vært skuespiller ved Theatre Pertuis, Aix en Provence, Frankrike, hvor hun også spilte på Theaterfestivalen i Avignon.

Utdanning
Skuespiller BA-grad statens teaterhøyskole 1973 1976

KURS / ARRANGEMENTER

22
Oct

Wakka Wakka

Skuespiller- og danseralliansen har i samarbeide...

29
Oct

Tuning Scores med Lisa Nelson

Skuespiller- og danseralliansen har i samarbeide med...

17
Dec

Førstehjelpskurs TROMSØ (17.12.2018)

FørstehjelpskursSkuespiller- og danseralliansen arrangerer førstehjelpskurset i Tromsø, ...

Forestillinger

16
Oct

Ulla Marie Broch

Passe rampete teater for hele familien. Også for bestemødre, hvis de tør! Georgs bestemor er ...
20
Oct

Marianne Kjærsund

Rut Even if the things happening around you may seem obvious, their effect on your inside is often ...
20
Oct

Tor Ivar Hagen

Nå er regissør Tyra Tønnessen og scenograf Dagny Drage Kleiva endelig tilbake på ...
20
Oct

Mari Haugen Smistad

Ulven er en fargesprakende og eventyrlig musikal for hele familien. Med både geiter, sauer, ...