Marte Stolp

Skuespiller, Kvinne, 43 år, Oslo
Engelsk
Figurteater
Fysisk teater
Generell skuespillerteknikk
Hedmarks dialekt
Jazzdans
Mezzosopran
Moderne dans
Oslo dialekt
Piano
Sopran
Stanislavski
Trøndersk
Bio

Marte har i sesongen 2018/2019  spilt Laura Isaksen i ” Bør Børson jr ” ved Teater Innlandet og er for tiden aktuell som dukkespiller i ” Bukkene bruse lager rumpebrann ” ved Riksteatret.

 

 

Hun er utdannet ved Webber Douglas Academy of Dramatic Art i  London og har som skuespiller vært tilknyttet en rekke av landets institusjonsteatre , b.l.a Hålogaland Teater ,Riksteatret , Oslo Nye Teater-Trikkestallen , Teatret Vårt , Nationaltheatret og fem år ved Trøndelag Teater.

Hun har også  jobbet i Jo Strømgren Kompani og turnert store deler av Europa med forestillingene ” Eksperimentet ” og  ” Klosteret ”.

 

Som skuespiller jobber Marte bredt og innen flere sjangre, fra klassisk tekst til nyskrevne stykker. Hun er også en sterk sanger og har vært med i flere musikaler, b.l.a  Spelemann på taket, Les Miserables, Annie Get Your Gun og Bør Børson jr. 

Som dukkespiller har hun medvirket i b.l.a Mummitrollet og det usynlige barnet, Muldvarpen som lurte på hvem som hadde bæsjet på hodet hans , Bukkene bruse på badeland ogKasper og kjempen.

 

Sammen med Jørn Morstad driver hun teaterkompaniet Stolp/Morstad som utarbeider egne produksjoner med fokus på barn og unge.

Marte har vært ansatt i Skuespiller-og danseralliansen siden 2019. 

 

For ytterligere informasjon eller spørsmål , bruk gjerne kontaktinformasjonen over. 

Foto Erika Hebbert
Bilde
12

ARRANGEMENTER

27
Nov

Ingeleiv Berstad

Scenekunstnerne Ida Wigdel, Lisa Lie, Ingeleiv Berstad og Kristin Ryg Helgebostad går sammen i ...