Martin Karelius Østensen

Skuespiller, Mann, 39 år, Oslo
Baryton
Fysisk teater
Oslo dialekt
Stanislavski
Østlandsk
Bio
Martin Karelius Østensen kommer fra Haslum gård i Bærum, men er per i dag bosatt i Oslo. I 2008 ble han uteksaminert fra Statens Teaterhøyskole, og har etter endt studier, jobbet ved institusjonsteatre og friteaterscener i hele landet.

I en femårsperiode var han ansatt ved Den Nationale Scene i Bergen der han medvirket i en rekke forskjellige produksjoner. Blant dem, Brødrene Løvehjerte i rollen som Jonatan Løvehjerte, som han mottok Rampeløkten for av Bergen Teaterforening i 2009.


Østensen har i ettertid også gjestet Teater Ibsen, Nordland Teater, Teatret Vårt, Brageteatret, Hålogaland Teater og Riksteatret. I det frie feltet har han arbeidet med aktører som Thesbitheatret og Teater Framdrift og i 2017 ble han med i ensemblet til  Tigerstadsteatret, - et friteaterkompani som skaper ny dramatikk og utvikler kulturopplevelser for barn og unge i Oslo og omegn. Han er også tilknyttet Lerkefugl Produksjoner med forestillingen Peer På Pub, som har turnert siden 2019.


De senere årene har Østensen også medvirket i både kortfilmer, kampanjefilmer og TV-serier som Aber Bergen, Valkyrien og den Berlin Station. Høsten 2021 ble TV-serien "Post Mortem - Ingen dør på Skarnes" sluppet på Netflix der han spiller en av birollene.


Ved ytterligere informasjon eller spørsmål, benytt deg gjerne av kontaktinformasjonen.

 
Thor Brødreskift
Video
1
Bilde
3