Tilbake til alle kurs

Frilanstreffet - julespesial

SKUDA
09 Dec
Sted: Welhavensgate 1 09.12.2019 16:30-20:00
Jula handler jo om å gi, derfor ønsker vi og inviterer til julegaveverksted. - Du vet, sånn som vi gjorde i gamle dager, for å ruste dere best opp for sesongen.
Konseptet er klassisk, men formatet noe oppgradert når vi inviterer 3 scenografer som jobber i ulike deler av scenekunstfeltet, til å veilede oss med saks og lim mot det som skal bli en del av årets velformulerte gaveartikulering med temaet bærekraftighet.

Scenografene for anledningen er Corentin Jean-Paul Marcel Leven, Milla Wexels og Gjermund Andresen. I ukene fremover mot arrangementet vil hver av scenografene avsløre hvilke objekter de skal lære bort, sammen med flere godbiter som denne kvelden vil inneholde, som blant annet Grünerløkkamannskor :-D I tillegg stiller vi med kortreise pepperkaker og gløgg!

Arrangementet er gratis, men påmelding er nødvendig. Uavhengig av om du har oppført deg pent eller mindre pent dette året, - velkommen skal du være til lave skuldre, julemys og høy julefaktor.

Frilanstreffet arrangeres to ganger i året, i regi av Skuespiller- og danseralliansen, i samarbeid med Norsk Skuespillersenter og PRODA - Profesjonell Dansetrening. Arrangementet er en uformell møteplattform med et faglig innhold. Årets andre treff er volum 10 i rekken.
Beklager påmeldingsfristen er gått ut.