Tilbake til alle kurs

Excel og budsjettering for nybegynnere i TROMSØ

SKUDA
22 Feb
Sted: Rådstua Teaterhus, Tromsø 22.02.2020-23.02.2020 10:00-15:00
Skuespiller- og danseralliansen arrangerer sammen med Forum For Nordnorske Danseskunstnere, introduksjonskurs til Excel, budsjettering og litt alternative metoder å finansiere et kunstprosjekt - for nybegynnere.

 


Dag 1: Kurset er en a-b-c-innføring i EXCEL, der du skal bli venn med EXCEL og lage et budsjett. Vi diskuterer prosjektformatet, budsjett som redskap og hvordan oversette en kunstnerisk ide til hensiktsmessige tall. Målsetning for kurset er at du får en bedre budsjett - og økonomiforståelse for prosjekter som kan brukes i søknader og i dine fremtidige prosjekter. 

Dag 2: Kurset bygger på kurset «Excel og budsjettering for nybegynnere» og tar for seg både utarbeidelsen av en finansieringsplan og budsjettstyringen under en prosjektperiode. Hvordan kan man bygge en robust og vakker finansieringsplan bestående av mange inntektskilder? Vi snakker sponsorer, samarbeidspartnere, egeninnsats, billetter, crowdfunding og residenser som en del av prosjektets gjennomføringskraft. Hvordan du holder kontroll og fører regnskap i prosjektperioden. Hvilke risikoer har en scenekunstproduksjon og hvordan behandler du disse?

Påpmelding Løpende påmelding


Kursholder Rudi Skotheim Jensen er ansatt ved Skuespiller- og danseralliansen som fagkonsulent. Jensen er utdannet innen regi ved ESAC i Brussel, skuespiller ved Akademi for Scenekunst samt har en BA fra handelshøyskolen BI som markedsøkonom. Jensen sitter i ulike tilskuddskomitéer og har jobbet internasjonalt i en rekke scenekunstproduksjoner. Selv sier han at like godt som han liker kunst, liker han tall – spesielt de som blir til kunst.


Deltakerkriterier. Kurset passer for alle som ønsker en introduksjon til Excel og prosjektformatet. Kursdeltakere må ha med seg egen datamaskin med regnskapsprogrammet EXCEL.


Kurslengde:    5 timer 10.00 – 15.00, hver dag.

Deltakerkriterier   - Åpent for scenekunstnere
                               -
Har du spørsmål til kurset, ta gjerne kontakt med Rudi Skotheim Jensen på rudi (@) skuda.no
                               -
SKUDA har nulltoleranse for alle former for kritikkverdige forhold, og følger NTO sin etiske standar for forebygging av trakassering. Les om våre rutiner for varsling her.
                              
- Påmeldingen er bindende. Dersom du aksepterer men velger å ikke delta, en uke før kursstart, vil du alikevel være nødt til å betale kursavgift.
                               - Det er mulig å bare delta på dag en, men ikke bare dag to Påmelding
Kalender
Last opp CV