Tilbake til alle kurs

Intimitet på scene, TV og film

SKUDA
23 Mar
Sted: Skuespiller- og danseralliansen 23.03.2022-24.03.2022 10:00-15:00


Intimitet på scene, TV og film
Workshop med intimitetskoordinator Malin B. Erikson.

Kursinnhold
De siste årene har synet på hvordan vi jobber med scener som inneholder intimitet, simulert sex, simulert seksuell vold og nakenhet endret seg. Med mer kunnskap om intimitet, integritet, samtykke og personlige grenser, har det dukket opp en ny profesjonell rolle med spisskompetanse innen koreografi, fortelling og forståelse av aktørens prosesser i forhold til rollekarakterens vilje og motivasjon. I løpet av dette to-dagers kurset vil deltakerne utforske spørsmål som; Hva definerer intimitet? Hvordan kan en koreografi gi skuespilleren mer frihet? Og hvordan kan det utdype scenens fortelling?


Kurset inneholder to deler; en forelesningsdel og en praktisk del. I løpet av forelesningsdelen vil deltakerne bli kjent med retningslinjer for intime scener og hvordan samarbeidet med en intimitetskoordinator fungerer. I løpet av den praktiske delen vil deltakerne få muligheten til å utforske intimitetskoreografi basert på en gitt tekst.

Denne workshopen er for skuespillere og regissører og gir en introduksjon til hvordan samarbeidet mellom intimitetskoordinator-skuespiller-regissør fungerer.
Bruk myke klær som gir bevegelsesfrihet. Ta med en vannflaske, papir og penn.


Kursholder
Før Malin jobbet som intimitetskoordinator, jobbet hun som scenekunstregissør og skuespillerpedagog. I over 20 år har hun bodd og jobbet i Asia, Nord-Afrika og Europa. Bevegelse, kroppsform, følelser og scenetilstedeværelse har alltid vært sentrale deler av hennes arbeid.
Malin introduserte intimitetskoordinering til Sverige i august 2019 som Sveriges første intimitetskoordinator etter opplæring med pioneren Ita O’Brien.

Malin koordinerer og koreograferer intime scener for både store og små produksjonsselskaper. Hennes repertoar inkluderer: Min fantastiske venn (Kuurhuset Stadsteatern), Snabba Cash (Netflix), Deg (SVT), Vinterviken (Netflix), og Tisdagsklubben (SF Studios).
 


Vi ber deg legge merke til        
- SKUDA har nulltoleranse for alle former for kritikkverdige forhold, og følger NTO sin etiske standar for forebygging av trakasseringLes om våre rutiner for varsling.
- Påmeldingen er bindende. 


 


 


Beklager påmeldingsfristen er gått ut.