Tilbake til alle kurs

FORHANDLINGSTEKNIKK

SKUDA
25 Aug
Sted: CREO 25.08.2022 10:00-12:00
Kriterier: kurset rettes mot nyetablerte scenekunstnere.

Kurset gjennomføres i samarbeid med Skuespiller- og danseralliansen, Proda profesjonell dansetrening, og Norsk Skuespillersenter.

 

I en arbeidshverdag som frilans og selvstendig næringsdrivende scenekunstner er det en del av jobben å stå i forhandlinger med flere forskjellige arbeids/oppdragsgivere gjennom et arbeidsår. Men hvilke spilleregler gjelder egentlig i en forhandlingssituasjon? Hvordan går man frem for å oppnå det man ønsker, hvilke praktiske ferdigheter kreves, og hva er riktig og galt å gjøre i situasjonen? 

 

I minikurset «Forhandlingsteknikk» går advokatfullmektig i Creo, Espen A. Eldøy, igjennom grunnleggende forhandlingsteknikker og strategier. 

Formålet med kurset er å gi deg som deltager konkrete verktøy du kan bruke, gjennom presentasjon og øvelser, slik at du kan sikre et bedre resultat neste gang du forhandler en kontrakt.


Kurset krever ingen forberedelse, og gjennomføres som et foredrag med praktisk gruppearbeid.


Ta med noe å notere med og på. 


Om kursholder: 

Espen Eldøy jobber som advokatfullmektig i Creo, forbundet for kunst og kultur, og har sin hovedkompetanse innen arbeidsrett, trygderett, avtalerett og opphavsrett.