Tilbake til alle kurs

Stemme og tekst for dansere

SKUDA
12 Dec
Sted: Stallen 12.12.2022-14.12.2022 09:30-12:30

Vi tar et gjensyn med kursrekken Stemme & tekst for dansere. Hensikten er å gi et lavterskeltilbud der du som danser, kan få arbeide med formidling og stemmebruk med profesjonelle stemme- og skuespillerpedagoger. Denne gangen har vi invitert Ingri Enger Damon.  


Kursholder
Ingri Enger Damon
har siden endt utdanning ved The Royal Academy of Dramatic Art (RADA) i London jobbet som frilanser hos blant andre Jo Strømgren Kompani og Teater Joker. Hun har gjestet Den Nationale Scene i Bergen, Kilden Teater i Kristiansand og turnert med Riksteatret. Hun har også undervist i 15 år, og vært fagansvarlig for Forstudium Teater ved Kulturskolen i Oslo. Hun har også lang og variert erfaring fra film og tv.I 2014 ble hun sertifisert skuespiller coach i Chubbuck teknikken ved Ivana Chubbuck Studio i Los Angeles og har siden coachet profesjonelle skuespillere. Våren 2021 fullførte hun sin Master i teater ved Kunsthøgskolen i Oslo hvor hun fordypet seg i Landskapsdramaturgi og installasjons - teater.

Ingri har undervist mye i skjæringspunktet mellom bevegelse og tekst/stemmearbeid, samt bruk av analyseverktøy og tekstforståelse.

Vi ber deg legge merke til        
- SKUDA har nulltoleranse for alle former for kritikkverdige forhold, og følger NTO sin etiske standard for forebygging av trakassering. Les om våre rutiner for varsling.
- Påmeldingen er bindende.

Påmelding
Kalender
Last opp CV