Tilbake til alle kurs

Excel og budsjettering for nybegynnere

SKUDA
22 Aug
Sted: Prøvesalen 22.08.2019 10:00-15:00
Skuespiller- og danseralliansen arrangerer sammen med Norsk Skuepillersenter,  introduksjonskurs til regnskapsprogrammet EXCEL, som er strukturert rundt den praktiske oppgaven å utarbeide et produksjonsbudsjett.

 


Kurset er en a-b-c-innføring i EXCEL, der du, skal bli venn med EXCEL og lage et budsjett. Vi diskuterer prosjektformatet, budsjett som redskap og hvordan oversette en kunstnerisk ide til hensiktsmessige tall. Målsetning for kurset er at du får en bedre budsjett - og økonomiforståelse for prosjekter som kan brukes i søknader og i dine fremtidige prosjekter. 

Påpmelding Løpende påmelding


Kursholder Rudi Skotheim Jensen er ansatt ved Skuespiller- og danseralliansen som fagkonsulent. Jensen er utdannet innen regi ved ESAC i Brussel, skuespiller ved Akademi for Scenekunst samt har en BA fra handelshøyskolen BI som markedsøkonom. Jensen sitter i ulike tilskuddskomitéer og har jobbet internasjonalt i en rekke scenekunstproduksjoner. Selv sier han at like godt som han liker kunst, liker han tall – spesielt de som blir til kunst.


Deltakerkriterier. Kurset passer for alle som ønsker en introduksjon til Excel og prosjektformatet. Kursdeltakere må ha med seg egen datamaskin med regnskapsprogrammet EXCEL.


Kurslengde:    5 timer 10.00 – 15.00

Deltakerkriterier   - Åpent for scenekunstnere
                               -
Har du sprøsmål til kurset, ta gjerne kontakt med Rudi Skotheim Jensen på rudi (@) skuda.no
                               -
SKUDA har nulltoleranse for alle former for kritikkverdige forhold, og følger NTO sin etiske standar for forebygging av trakassering. Les om våre rutiner for varsling her.
                               -
Påmeldingen er bindende.
                               -
Du skal delta på hele kurset.

Påmelding
Kalender
Last opp CV

ARRANGEMENTER

27
Nov

Ingeleiv Berstad

Scenekunstnerne Ida Wigdel, Lisa Lie, Ingeleiv Berstad og Kristin Ryg Helgebostad går sammen i ...