Tilbake til alle kurs

Prosjektfinansiering og praktisk økonomistyring

SKUDA
08 Jan
Sted: Prøvesalen 08.01.2020 10:00-15:00

Skuespiller- og danseralliansen arrangerer sammen med Norsk Skuepillersenter, introduksjonskurs i Prosjektfinansiering og praktisk økonomistyring - for nybegynnere.
Kurset
bygger på kurset «Excel og budsjettering for nybegynnere» og tar for seg både utarbeidelsen av en finansieringsplan og budsjettstyringen under en prosjektperiode. Hva er gjennomføringskraften til prosjektet ditt? Et budsjett bygges opp av inntekter og utgifter, alle inntekter er ikke nødvendigvis statlige tilskudd, så hvilke andre kapitalmuligheter har ditt prosjekt? Hvordan kan man bygge en robust og vakker finansieringsplan bestående av mange inntektskilder? Vi snakker om sponsorer, samarbeidspartnere, egeninnsats, billetter, crowdfunding og residenser som en del av prosjektets gjennomføringskraft. Praktisk økonomistyring handler om å styre budsjettene gjennom prosjektperioden. Hvordan du holder kontroll og fører regnskap i prosjektperioden. Hvilke risikoer har en scenekunstproduksjon og hvordan behandler du disse?


I dette kurset skal vi
Analysere eksisterende budsjetter
Undersøke andre inntektskilder utover tilskuddsøkonomi
Diskutere og arbeide med økonomistyringen og regnskapsføring i prosjektperioden.

Påpmelding Løpende påmelding

Kursholder Rudi Skotheim Jensen er ansatt ved Skuespiller- og danseralliansen som fagkonsulent. Jensen er utdannet innen regi ved ESAC i Brussel, skuespiller ved Akademi for Scenekunst samt har en BA fra handelshøyskolen BI som markedsøkonom. Jensen sitter i ulike tilskuddskomitéer og har jobbet internasjonalt i en rekke scenekunstproduksjoner.  Selv sier han at like godt som han liker kunst, liker han tall – spesielt de som blir til kunst.

Deltakerkriterier. Kurset passer for alle som ønsker å jobbe med prosjektformatet. Kursdeltakere må ha med seg egen datamaskin med regnskapsprogrammet EXCEL tilgjengelig.

Forberedelser til kurs:
* Om det er noe du spesifikt lurer på eller ønsker kurset skal gå igjennom, send spørsmål i forkant av kurset, senest en uke i forkant.

Kurslengde
:
    5 timer fra klokken 10 – 15.00

Vi ber deg legge merke til  

                               - Kurset holdes på Norsk.
                               -
Har du spørsmål til kurset, ta gjerne kontakt med Rudi Skotheim Jensen på rudi (@) skuda.no
                               -
SKUDA har nulltoleranse for alle former for kritikkverdige forhold, og følger NTO sin etiske standar for forebygging av trakassering. Les om våre rutiner for varsling her.
                               -
Påmeldingen er bindende. Dersom du aksepterer men velger å ikke delta, en uke før kursstart, vil du alikevel være nødt til å betale kursavgift.


Påmelding
Kalender
Last opp CV