Lukk [X]
Velg større eller mindre skrift:

For å få lest opp tekst: Merk teksten og klikk på den blå knappen over.

 

Vi har invitert Kristina Gjems til å holde kurs

_DSC2277.jpg

Workshopen varer fire dager og tar utgangspunkt i de grunnleggende prinsippene innen Taiji og Qigong som bevegelsesmeditasjon og energiarbeid; avspenning, flyt og jording. Samspillet mellom de komplementære kreftene; lys og mørke, substans og tomhet, form og ‘uten-form’ guider vår fordypning. Vi ser hvordan stillheten og oppmerksomhet rettet mot indre liv og landskap kan generere bevegelse. Vi undersøker hvordan vår pust og tilstedeværelse kommuniserer med rommet og energien rundt oss. I tillegg til gitte øvelser, form og partnerarbeid blir det mulighet for å følge kroppen gjennom egen bevegelsesutforskning.

Kristina Gjems er utdannet ved London Contemporary Dance School og har virket som danser og koreograf siden 1984. Hennes arbeider inkluderer både sceniske og stedsspesifikke produksjoner, samt kortfilmer. Hun har praktisert og undervist Taiji i mange år, noe som har stor innflytelse på hennes kunstneriske virke. Hennes praksis undersøker det vi er og det som beveger oss. Transformasjon og sammenheng mellom kropp og natur er gjennomgående tematikker i arbeidet. 

Foto; Robin Mientjes,

 

Sted            Grusomhetens teater

Dato            Mandag 15.april til og med torsdag 18. april

Påmeldingsfrist: 14.04.2024 10:00

Tidspunkt   10:00 - 14:00

Pris              500,-

Deltagerkriterie Du har en BA innen dans, teater elle en annen scenisk utdanning, eventuelt har tilsvarende erfaring.

Arrangører Skuespiller- og danseralliansen og Grusomhetens Teater

Til informasjon, alle kurs som arrangeres av Skuespiller- og danseralliansen, aksepteres ikke noen form for trakassering. Vi følger etisk standard for musikk- og scenekunstinstitusjonene.

Skjermbilde_2023-03-28_kl._14.03.30.png

 
sponsor-01 sponsor-2 sponsor-3
           

22 46 15 35
post@skuda.no
 
 

SKUESPILLER- OG DANSERALLIANSEN AS
Brenneriveien 5, 0182 Oslo
org.nr. 998 627 893


Content © Skuda.no. Webdesign ©2023 Web Norge.