Lukk [X]
Velg større eller mindre skrift:

For å få lest opp tekst: Merk teksten og klikk på den blå knappen over.

 

Velkommen til februar-utgaven av vårt månedlige nyhetsbrev. Vi har mye spennende på agendaen denne måneden!

Vårt mentoringprogram for kunstnere i etableringsfasen gjennomføres også i år! Vi har i tillegg noen ledige plasser til kurset Fighting Monkey i april, og anbefaler at du melder deg på snarlig. Søknadsfristen for Deborah Hay workshopen er avsluttet og vi kontakter de aktuelle kursdeltagerne i løpet av en kort uke.

Vi har også nylig hatt besøk av vår søsterorganisasjon fra Sverige, Teateralliansen og gir en kort oversikt over vår seminardag. Ny strategiplan for 2023 er ferdig, og daglig leder har skrevet noen korte ord om den.

Til slutt! Vår ansettelsesprosess for skuespillere og dansere som ble påbegynt i 2022 går stadig fremover, og vi håper å ha noen gledelige nyheter i løpet av denne måneden.

MENTORINGPROGRAMMET 2023 ER ÅPENT FOR SØKNADER!

Etter å ha gjennomført 6 kull i Mentoringprogrammet med totalt 115 adepter, kjenner vi oss ganske trygge på at det også denne gangen vil bli et lærerikt år. Nå gleder vi oss til å motta søknader og å bli kjent med flere unge kunstnere!

Mentoringprogrammet er for deg som står i starten av din karriere, har en høgskoleutdannelse eller tilsvarende erfaring innen dans eller skuespill, og som ønsker å fokusere på din egen utvikling. Du vil få muligheten til å bli kjent med erfarne kunstnere og mentorer i SKUDA, utvide ditt nettverk, og få verdifull erfaring gjennom et års tid. Vi gleder oss til å få søknader og møte nye talentfulle folk!Hvis du kjenner noen som dette er aktuelt for, ikke nøl med å dele denne informasjonen. Det er vi svært takknemlige for.  

Skjermbilde_2023-02-03_kl._12.35.49.png

FIGHTING MONKEY KURSET FÅR LØPENDE PÅMELDING

Få med deg mulighet til å delta på workshopen med Natalia Pieczuro i den velrenommerte Fighting Monkey-teknikken.

Vi har nå åpnet for løpende påmelding og har fremdeles noen ledige plasser. Kurset passer for både dansere og fysiske skuespillere med solid bevegelseserfaring. Foto Skye Schmidt

Skjermbilde_2023-02-03_kl._12.35.57.png

Skjermbilde_2023-02-03_kl._12.37.52.pngSEMINARDAG MED TEATERALLIANSEN

I januar hadde vi besøk fra våre kollegaer og søsterorganisasjon, Teateralliansen i Sverige.

TeaterAlliansen startet i 1999, og har omtrent 100 fler ansatte enn oss, og har vært til stor inspirasjon for oss siden oppstarten. Nå er det flere år siden vi sist møttes, og det har vært fint å ha en seminardag der vi har utvekslet erfaringer og blitt kjent med nye ansatte. Vi undersøker nå muligheter for å samarbeide om et nordisk mentoringprogram, lik Kompetanseprosjektet vi gjennomførte i 2021.

 Skjermbilde_2023-02-03_kl._12.38.03.png

 

NYE ANSETTELSER I SKUDA

Søknadsprosessen om ansettelse i SKUDA som kunstner er ganske omfattende, både som søker og for oss som går igjennom søknadene. Vi har lastet opp en oversikt over hvordan søknadsprosessen ser ut på nettsiden vår her. I januar i år fikk vi vårt tilskuddsbrev fra Kulturdirektoratet. Styret skal nå bestemme hvor mange vi kan ansette. Søknadsbehandlingen er i sluttfasen. Vi vil i løpet av februar lande hvem som tilbys ansettes.  Så et stort takk til alle som søker. Dere er også med på å formidle til våre politikere at det er et reelt behov for flere arbeidsplasser i SKUDA. Det motiverer oss til å jobbe for økte midler, slik at flere skal bli ansatt hos oss.

 Skjermbilde 2023-02-03 kl. 13.19.24

SKUDAS NYE STRATEGI FRA 2023

Høsten 2022 utviklet styret og administrasjonen en ny strategi for SKUDAs arbeid framover. I et felles seminar hadde vi interessante diskusjoner om SKUDAs virksomhet sett opp mot FNs bærekraftsmål. Vi formulerte vårt samfunnsoppdrag og strategien inneholder visjon, verdier og fire hovedmål. Kort fortalt ønsker SKUDA å bidra til å stabilisere og styrke flere skuespillere og danseres yrkessituasjon, legge til rette for økt kompetanse, kunnskap og livslang læring, fremme scenekunsthelse og påvirke til et bærekraftig kulturliv. Hvert år utarbeider SKUDAs administrasjon en handlingsplan med delmål som skal hjelpe oss å nå hovedmålene i strategien.
sponsor-01 sponsor-2  sponsor-3
           

22 46 15 35
post@skuda.no
 
 

SKUESPILLER- OG DANSERALLIANSEN AS
Brenneriveien 5, 0182 Oslo
org.nr. 998 627 893


Content © Skuda.no. Webdesign ©2023 Web Norge.