Lukk [X]
Velg større eller mindre skrift:

For å få lest opp tekst: Merk teksten og klikk på den blå knappen over.

 

I denne månedens nyhetsbrev kan du lese om hvordan vi ligger an i prosessen med mentoringprogrammet. Vi har også lyst ut en stilling i administrasjonen vår, og vi skal samarbeide om et seminar under Stamsund Internasjonale Teaterfestival. Til slutt: Vi ser fram til å få intimkoordinator Malin B. Eriksson tilbake for å gjennomføre et kurs under Heddadagene. Absolutt verdt en kikk!

God lesing. 

 

Ledig stilling i SKUDAs administrasjon som fagkonsulent HR, lønn- og personal

Vil du bidansettes.pngra i en unik virksomhet i kulturlivet, tett på skuespillere og dansere? Da kan du være personen vi ser etter!

Vår fagkonsulent innen HR, lønn og personal slutter, og vi søker nå deg som har kompetanse på området til denne stillingen. Stillingen er fast i 100%.

Vi har de siste årene vært i sterk vekst og har pr. februar 2023 118 ansatte fordelt på 114 kunstnere og en administrasjon på 4 personer med kontor i Oslo. Gjennom å øke kunstneres kompetanse og kontinuerlige tilknytning til arbeidslivet skal SKUDA medvirke til at arbeidsgivere har tilgang til kunstnere, og at publikum nasjonalt og internasjonalt får oppleve kunst av høy kvalitet. Våre ambisjoner for videre vekst er store. Vi vil bidra til å styrke flere skuespillere og danseres yrkessituasjon.

 

 Seminar Den Store Begrepsreisen

af439e9b-4a53-4261-8a45-3f20ac86fd58-1679476874.png

Bli med på et tredagers seminar, fra Bodø til Stamsund Internasjonale Teaterfestival, med fokus på praktisk og teoretisk profesjonalitetsforståelse i den frie scenekunsten.

Hva betyr det å være profesjonell i scenekunstbransjen, hvem definerer det og hvilke fordeler gir det? Hvordan kan man bli en profesjonsekspert, hvordan utdanner vi profesjonalitet og hva kjennetegner en profesjonell produksjon i det frie feltet sammenlignet med institusjonene?

Seminaret vil bestå av en rekke korte sesjoner, intervjuer og samlingspunkter over en liten periode på tre dager, mellom 23. til 25. mai. Formatet gir deltagerfølget muligheten til å fordype seg i en rekke perspektiver og kontekstualisere innhold over tid, for å så vokse seg trygge i den tykkeste granskog av perspektiver, ordforråd og begrepsforståelser. Programmet vil også bli strømmet for de mindre eventyrlystne, men nysgjerrige.

Dette er et programinnhold som gir dybde fremfor overflate, oversikt fremfor dårlig sikt og i all sin ydmyke helhet, skal det berike scenekunstbransjen

Dine begreps- og turguider er Skuespiller- og danseralliansen, Norske Dansekunstnere, Norsk Skuespillerforbund, Norsk Skuespillersenter og Danse- og Teatersentrum.

 

Intimitet på scene, TV og film med Malin B. Eriksson

malin.pngVi hadde med Malin til Filmfestivalen i Haugesund for et par år tilbake, det kurset var så vellykket at det er en glede å få henne også til Oslo 9. & 10. juni, under Heddadagene i år.

Kurset er et samarbeid mellom Skuespiller- og danseralliansen, Norske Dansekunstnere, Norske Filmregissører, CREO, Regiforbundet og Norsk Skuespillersenter. 

Denne workshopen er for skuespillere, regissører, dansere og koreografer som ønsker å utforske nye måter å jobbe med intime scener på, og gir en innføring i hvordan et samarbeid med en intimitetskoordinator fungerer.

Intimitetskoordinatoren, blir mer og mer vanlig på scenen og på et filmsett, når man arbeider med scener som inneholder intimitet, simulert sex, simulert seksuell vold og nakenhet endret seg. Kurset er å utforske begrepene intimitet, samtykke og personlige grenser og hvordan dette settes i forhold til visjoner og kunstneriske valg.

Etter kurset skal du ha fått en grundig forståelse av ditt eget forhold til intime scener, en forståelse av hvordan arbeidet med en intimitetskoordinator gjøres og nye verktøy for å kunne håndtere fremtidige intime scener.

 

Mentoringprogrammet 

Vi takker for stor interesse for mentoringprogrammet og for alle 46 søknadene vi nå gleder oss til å gå igjennom.

I årets program vil det blir 18-20 mentor-adeptpar, som skal starte 26. mai. Fra nå og ut april skal vi lese søknader, og ser disse opp mot de mentorene vi har til disposisjon. Vi planlegger å sende ut svar til alle søkere i slutten av april.

 
sponsor-01 sponsor-2  sponsor-3
           

22 46 15 35
post@skuda.no
 
 

SKUESPILLER- OG DANSERALLIANSEN AS
Brenneriveien 5, 0182 Oslo
org.nr. 998 627 893


Content © Skuda.no. Webdesign ©2023 Web Norge.