Nyheter desember

Skrevet onsdag, 21 Desember 2022

Vinteren er her og julen nærmer seg med små nisseskritt. Etter en rask refleksjon over året, kjenner vi på en takknemlighet over at vi igjen kan nyte godt av et åpent kulturtilbud. Så til dere som skaper og leverer scenekunst over det vide land, takk. Disse lyspunktene frakter oss gjennom høstmørket og vi har virkelig savnet alle de gode opplevelsene.

 

I år har vi feiret vårt 10-årsjubileum, 10 år med scenekunst. Det har vært en stor milepæl for oss, og vi vil gjerne takke alle ansatte og samarbeidspartnere for at vi har kommet dit vi er i dag.

 

Vi ønsker dere en riktig god jul og et godt nyttår, og håper at dere får muligheten til å hvile og lade opp batteriene før det kommende året. Vi gleder oss til å se dere skape magi og underholde publikum igjen.

 

God lesing!

Nyheter November

Skrevet onsdag, 23 November 2022

Trolig er vi ikke de eneste som har registrert at det daler snø fra himmelen, et soleklart tegn på at tiden er inne for å kjøpe sceneopplevelser til hele familien, i dette pandemifrie vinterhalvåret.  

 

I dette nyhetsbrevet kan du lese om vårt aller første adepttreff på kryss av alle tidligere mentoringkull. Vi presenterer også styret, etterfulgt av noen glade nyheter til priser som er utdelt til ansatte i SKUDA. Daglig leder har skrevet noen kommentarer til statsbudsjettet og helt avsluttende har vi oppdateringer på kurs.

God lesing!

Nyhetsbrev oktober

Skrevet mandag, 10 Oktober 2022

I dette nyhetsbrevet kan du lese om høstens kommende kurstilbud som innebærer Excel i Stavanger og tekstarbeid for dansere i Oslo. Vi har gjort ny avtale med Deborah Hay om å komme til Oslo i mai. Vi arrangerer vårt første alumnitreff for alle tidligere adepter i mentoringprogrammet. Det er 115 adepter fra 6 kull over en 9 årsperiode som vi ser frem til å møte igjen. Vi har også noen tanker om forslag til statsbudsjett for 2023. Helt til slutt, løfter vi frem vår ansatte Nina Bjørneby Kirkhusmo, vår fagkonsulent innen administrasjon, økonomi og lønn, som har vært ansatt i SKUDA i 10 år.

 

God lesing!

 

Nyheter september

Skrevet torsdag, 08 September 2022

I dette nyhetsbrevet kan du lese om vår tidligere ansatte Karin Stautland, hun gikk av med pensjon i juni 2022 og mottok utnevning til æresmedlem i Norsk Skuespillerforbund. I anledning søknadsrunden denne høsten, har vi samlet noen korte videoer fra ansatte vi håper disse kan inspirere deg. Tidligere i august, gjennomførte vi bransjetreffet for kunstnere i etableringsfasen, her kan du lese kort om arrangementet og se et videoklipp fra dagen. Nylig hadde vi også avslutningssamlingen for årets kull i mentoringprogrammet, her finner du både bilder og kontaktinformasjon til adeptene. God lesing!