Skrevet torsdag, 29 August 2019

Kort om høsten 2019

Kort om høsten 2019

Her følger en liten sensommer oppdatering på høsten. Du kan lese om nye kurskonsepter - og frister, og vi gir en liten heads up på mentoringprogrammet som utlyses denne måneden.

 

Denne høsten består av ulike kurssamarbeider og aktiviteter. Vi prøver ut et nytt kurskonsept denne høsten, og arrangerer tekstformidling for dansere. Kurset kommer i tre mindre bolker og er en innføring i ulike metoder som skal gi deg noen ekstra verktøy til å jobbe med tekst og stemme på scenen. Du trenger ikke være god eller ha noen særlige forkunnskaper, annet enn at du jobber profesjonelt som danser og har lyst til på bli enda litt bedre på tekst. Kurset holdes tre ganger denne høsten, med kursholdere som tilnærmer seg tekstfaget ulikt - fra samtid til klassisk. Ta gjerne en kikk på hele kursutvalget i workshop fanen.

Mentoringprogrammet for 2020 er et program som passer for deg som er danser eller skuespiller med høgskoleutdanning eller tilsvarende, har arbeidet noen år i yrket eller er i etableringsfasen og har lyst til å legge litt ekstra fokus på å bygge nettverk det kommende året. Ansatte kunstnere i SKUDA er mentorer for kollegaer i bransjen og hensikten med programmet er å styrke frilans skuespillere og dansere tidlig i deres karriereutvikling. Les mer her! 

 

3