Skrevet torsdag, 19 September 2019

tilstede i Bergen

tilstede i Bergen

Skuespiller - og danseralliansen har vært på besøk i Bergen denne uken

Fagkonsulent Rudi Skotheim Jensen har vært på besøk i Bergen, og holdt kurs innen Excel – og budsjettering for nybegynnere, og praktisk økonomistyring og kreativ finansiering – også for nybegynnere. Kurset ble arrangert i samarbeide med PROSCEN og Bergen Dansesenter i de fine lokalene til Cornerteater. Kurset endte med applaus, som kursholder selv sier varmet det lille Excel hjertet hans.

Det ble også arrangert et informasjonsmøte om Mentoringprogrammet hos Dukkenikkernes teaterverksted, og vi er takknemmelighet for å ha vært tilstede der.

 

 

I tråd med fokuset Skuespiller – og danseralliansen har på bærekraftighet, fikk vi også deltatt på arrangementet «Grønt Slipp» på Corner teater, der aktører som Carte Blanche, Festspillene i Bergen, BRAK med fler, presenterte sine inspirerende strategier rundt grønnere miljøtiltak.

"Klimaspørsmålet er et komplekst tema som er relevant og aktuelt for alle deler av samfunnet, også kunstfeltet.
Hvordan kan vi produsere scenekunst i skyggen av klimaendringer og med økte klimakrav?
Hvordan vil det å skulle drive med bærekraftig scenekunst påvirke produksjon, organisering, markedsføring, formidling og kunstneriske valg?
Og hvordan kan klimabevissthet inspirere oss til nye arbeidsformer og nye samarbeid?" - Hentet fra Grønt SLIPP arrangement tekts.

 Skjermbilde 2019-09-19 kl. 12.13.28

  Kursdeltagere i Excel, avbildet av Skuespiller - og danseralliansen