Skrevet onsdag, 11 Mars 2020

Informasjon vedrørende Koronaviruset

Informasjon vedrørende Koronaviruset

Skuespiller- og danseralliansen forholder seg til Folkehelseinstituttets retningslinjer og anbefalinger i forbindelse med koronaviruset.

 

 

 

Pr 12.3.
Skuespiller- og danseralliansen kansellerer og utsetter arrangementer, kurs og workshops de neste ukene pga Koronaviruset og råd og restriksjoner fra Folkehelseinstituttet, Oslo kommune og andre offentlige myndigheter.

 

Du er velkommen til å kontakte oss på e-post: post (a) skuda.no

 

Til søkere til ansettelse; Vi svarer på spørsmål på e-post: post (a) skuda.no men tar ikke imot besøk på kontoret i tiden framover. Søknadsfristen er 17. mars kl 2359

 

Pr 11.3.

Skuespiller- og danseralliansen opprettholder vi vår aktivitet, med unntak av Workshopen med Team Vertical Limit, 18-20.3 som er kansellert pga koronaviruset, da kursholderne er i Italia.

 

Vi ber alle våre ansatte og gjester om å være årvåkne for koronasmitte:

  • Vask hendene ofte og ha god hånd- og hostehygiene. Vi setter ut Antibac slik at du bruker dette i tillegg til håndvask.
  • Unngå håndhilsing og klemming inntil videre.
  • Har du vært i utbruddsområder for Koronaviruset de siste 14 dagene skal du ikke delta på våre arrangementer. Det samme gjelder hvis du har symptomer og tror det kan være korona.
  • Har du luftveisinfeksjoner anbefaler vi at du ikke deltar på våre arrangementer.
  • Blir du smittet og har vært i kontakt med ansatte i Skuespiller- og danseralliansen i en 14 dagers periode før smitten blir avdekke, må du varsle de du har hatt kontakt med.

Vaner som forebygger smitte råd fra Helsedirektoratet        Hygieneplakat-engelsk