Lukk [X]
Velg større eller mindre skrift:

For å få lest opp tekst: Merk teksten og klikk på den blå knappen over.

 

Status søknadsrunder

Skuespiller- og danseralliansen er en arbeidsgiver som ansetter kunstnere. Status per februar 2024 er at vi ikke kommer til å ansette nye kunstnere i år. Dette kommer som følge av mangel på økte midler til Skuespiller- og danseralliansen i det foreslåtte statsbudsjettet for 2024. Følg med for fremtidige utlysninger ved å registrer deg til å motta nyhetsbrev.

 

Hva innebærer en ansettelse

En ansettelse er aktuell for deg som jobber "frilans" som danser eller skuespiller i midlertidige ansettelser, engasjementer, eller prosjektbaserte oppdrag innen scenekunst, film, radio, musikaler, TV-produksjoner eller lignende. Dette gjelder også for deg som skaper og utøver i dine egne verk.       

 

 

Du fortsetter ditt virke som utøvende kunstner og tar ansvar for å drive din egen karriere framover, ved å arbeide hos andre arbeidsgivere eller skape dine egne verk. Når du gjør dette, har du permisjon uten lønn fra SKUDA for å gjennomføre disse prosjektene. Det er krav til mye arbeid utenfor SKUDA, hvis ikke opphører ansettelsen.

Hos SKUDA finner du en stabil arbeidsgiver som står ved din side i periodene mellom kunstneriske prosjekter. Som ansatt får du mer enn bare en arbeidsgiver; du får et fellesskap, kolleger, og en stabil inntekt i de tider hvor du er mellom oppdrag. Dette lar deg fokusere på det du elsker – å skape og utøve kunst – mens du har tryggheten av et fast tilholdssted.

For å forstå fullt ut hva ansettelse i SKUDA innebærer, oppfordrer vi deg til å utforske mer gjennom lenken under eller ved å booke en samtale med en av våre fagkonsulenter.

 Skjermbilde_2023-03-31_kl._10.50.10.png

Kvalifikasjonskrav til å søke

For å kvalifisere til en ansettelse hos oss, ser vi etter dedikerte skuespillere og dansere som har arbeidet i midlertidige ansettelser eller oppdrag innen scenekunst, film, radio, og TV-produksjoner.

Er du ny i feltet? Din søknad er like verdifull! Å søke selv med kortere yrkeserfaring har flere fordeler:

  • Du blir kjent med søknadssystemet vårt, noe som gjør dine fremtidige søknad enklere.
  • Du hjelper oss å belyse SKUDA's viktighet for bransjen.
  • Du bygger grunnlaget for din fremtidige karriere og nettverk.

For en dypere forståelse av våre kvalifikasjonskrav, besøk lenken under for mer informasjon.

 

Søknads_kritt.png   QogA.png

 

Skjermbilde_2023-02-03_kl._13.19.24.png

Søknadsprosessen om ansettelse i SKUDA som kunstner er ganske omfattende, både som søker og for oss som går igjennom søknadene. Her er en oversikt over den prosessen.

 

Ved spørsmål, kontakt oss på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 22 46 15 35.

 

 
sponsor-01 sponsor-2  sponsor-3
           

22 46 15 35
post@skuda.no
 
 

SKUESPILLER- OG DANSERALLIANSEN AS
Brenneriveien 5, 0182 Oslo
org.nr. 998 627 893


Content © Skuda.no. Webdesign ©2023 Web Norge.