Lukk [X]
Velg større eller mindre skrift:

For å få lest opp tekst: Merk teksten og klikk på den blå knappen over.

 

Til informasjon 16. oktober 2023. Det blir dessverre ingen søknadsrunde for kunstnere denne høsten. Etter vurdering har styret besluttet at det ikke vil bli gjennomført en søknadsrunde denne høsten for ansettelser av nye kunstnere neste år. Dette kommer som følge av mangel på økte midler til Skuespiller- og danseralliansen i det foreslåtte statsbudsjettet for 2024. SKUDA har dessverre ikke nok midler til å utvide antallet kunstnere innenfor de nåværende økonomiske rammene.

Følg med for fremtidige utlysninger ved å registrer deg til å motta nyhetsbrev.

 

En ansettelse er aktuell for deg som jobber "frilans" som danser eller skuespiller i midlertidige ansettelser, engasjementer eller oppdrag, innen sceniske prosjekter eller film-, radio- og tv produksjoner. Dette gjelder også om du skaper og utøver i egne verk. Da kan du søke ansettelse hos oss! Som ansatt har du SKUDA som arbeidsgiver i periodene mellom kunstneriske ansettelser/engasjementer. Vi tilbyr tilhørighet, kolleger og inntekt i periodene mellom dine midlertidige ansettelser.

Kvalifikasjonskrav: Du har jobbet i midlertidige ansettelser eller oppdrag i sceniske produksjoner og film-, radio- og tv produksjoner, som skuespiller siste 8 år eller danser siste 6 år.

NB! Dersom du har kortere yrkeserfaring? Søk likevel! - Da blir du kjent med søknadssystemet og kan bygge videre på søknaden senere.

 

QogA.png     Søknads_kritt.png     Skjermbilde_2023-03-31_kl._10.50.10.png

 

Arbeidsoppgaver i SKUDA

Du fortsetter som utøvende kunstner og driver karrieren din framover selv. Du skaffer selv dine jobber hos andre arbeids- eller oppdragsgivere. Når du jobber hos andre eller i egne prosjekter søker du permisjon fra SKUDA. Du opprettholder ansettelsen i SKUDA ved å jobbe mye hos andre.

 

 

Generelle krav

Tilsetting i Skuespiller- og danseralliansen AS omfatter skuespillere og dansere som i hovedsak bor og har sitt virke i Norge. Når det anses som rimelig, kan det gjøres unntak fra regelen om å bo og virke i Norge.

  • Søker må før søknadsfristen ha vært yrkesaktivt siste 6 år (som danser) eller siste 8 år (som skuespiller).
  • Ved ansettelse vil søkere som fyller alle kriterier og har registrert mest arbeidet tid, bli tilbudt ansettelse.
  • Midlertidig kontrakt er engasjement/oppdrag med varighet kortere enn ett år. Siste 2 år før søknadsfrist kan man ikke ha vært i åremålskontrakt eller fast ansettelse.
  • Dubbing, reklamevoicing og lydbokarbeid kvalifiserer ikke.

 

Skjermbilde_2023-02-03_kl._13.19.24.png

Søknadsprosessen om ansettelse i SKUDA som kunstner er ganske omfattende, både som søker og for oss som går igjennom søknadene. Her er en oversikt over den prosessen.

 

Ved spørsmål, kontakt oss på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 22 46 15 35.
sponsor-01 sponsor-2 sponsor-3
           

22 46 15 35
post@skuda.no
 
 

SKUESPILLER- OG DANSERALLIANSEN AS
Brenneriveien 5, 0182 Oslo
org.nr. 998 627 893


Content © Skuda.no. Webdesign ©2023 Web Norge.