Skrevet mandag, 12 Januar 2015

Ansettelse

 Q & A SØKNADER         SØKNADSKRITERIER        Hva en ansettelse innebærer

  

Takk for alle søknader. 

Ny info pr. desember 2021: SKUDA må avvente tilskuddsbrevet fra Norsk kulturråd som vi mottar i løpet av januar 2022, før vi kan sende svar til de som har søkt ansettelse.

Søknadsbehandlingen gjennomføres i høst, og alle søkere får tilbakemeldinger mot slutten av året. Vi tar sikte på å ansette fra januar 2022, dette med forbehold om at vi mottar økte midler. For 2022, har vi søkt om en økning i midler for å ansette 16 nye kunstnere. Det er nå 106 ansatte kunstnere i SKUDA og vi arbeider for å øke antallet ansatte og har et strategisk mål om å favne 150 kunstnere i 2025.

Søknadsfrist var tirsdag 21. september kl 24.

Les våre søknadskriterier før du starter prosessen med å søke. Vi har også oppdatert vår Q&A, les deg opp på denne. 

Søker med profil: Du får tilsendt e-post med informasjon når søknadsportalen åpner. Oppdater søknaden.

Ny søker: Registrer deg når søknadsportalen åpner, og følg veiledning. 

Ang. Covid 19: Pkt 2 i kriteriene er utvidet fra 2 år til 3 år. Legg også inn jobber som er kansellert pga COVID-19 og dokumentér.

Ordningen SKUDA er for skuespillere og dansere. SKUDA skal tilrettelegge for bærekraftige kunstneriske karrierer for dansere og skuespillere, som arbeider i midlertidige ansettelser, engasjementer eller oppdrag, i bransjen kalt "frilans".

Søk ansettelse dersom du har jobbet i midlertidige ansettelser eller oppdrag som danser eller skuespiller i sceniske produksjoner og film-, radio- og tv produksjoner. Yrkesaktivitet som danser siste 6 år eller skuespiller siste 8 år skal fylles inn i søknaden.

Som ansatt har du SKUDA som arbeidsgiver i periodene mellom kunstneriske ansettelser/engasjementer. Vi tilbyr tilhørighet, kolleger, kompetanseutvikling og inntekt i periodene mellom dine midlertidige ansettelser. 

Kommende informasjonsmøter: ingen. 

 

Tips ved dataproblemer

  • Oppdaterer nettleser til nyeste versjon, Firefox og Google Chrome anbefales.
  • Nettbrett og mobil fungerer ikke.
  • Frosset utfyllingsfelt: tøm nettleserdata. Hvordan tømme nettleserdata
  • Bank ID problemer: ta et kikk på dette dokumentet.

Ved spørsmål, kontakt oss på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.