Det er per i dag ikke utlyst nye stillinger hos oss for kunstnere. Følg med for fremtidige utlysninger ved å registrer deg til å motta nyhetsbrev.

En ansettelse er aktuell for deg som jobber "frilans" som danser eller skuespiller i midlertidige ansettelser, engasjementer eller oppdrag, innen sceniske prosjekter eller film-, radio- og tv produksjoner. Dette gjelder også om du skaper og utøver i egne verk. Da kan du søke ansettelse hos oss! Som ansatt har du SKUDA som arbeidsgiver i periodene mellom kunstneriske ansettelser/engasjementer. Vi tilbyr tilhørighet, kolleger og inntekt i periodene mellom dine midlertidige ansettelser.

Kvalifikasjonskrav: Du har jobbet i midlertidige ansettelser eller oppdrag i sceniske produksjoner og film-, radio- og tv produksjoner, som skuespiller siste 8 år eller danser siste 6 år.

NB! Dersom du har kortere yrkeserfaring? Søk likevel! - Da blir du kjent med søknadssystemet og kan bygge videre på søknaden senere.

 

QogA.png     Søknads_kritt.png     Skjermbilde_2023-03-31_kl._10.50.10.png

 

Arbeidsoppgaver i SKUDA

Du fortsetter som utøvende kunstner og driver karrieren din framover selv. Du skaffer selv dine jobber hos andre arbeids- eller oppdragsgivere. Når du jobber hos andre eller i egne prosjekter søker du permisjon fra SKUDA. Du opprettholder ansettelsen i SKUDA ved å jobbe mye hos andre.

 

 

Generelle krav

Tilsetting i Skuespiller- og danseralliansen AS omfatter skuespillere og dansere som i hovedsak bor og har sitt virke i Norge. Når det anses som rimelig, kan det gjøres unntak fra regelen om å bo og virke i Norge.

  • Søker må før søknadsfristen ha vært yrkesaktivt siste 6 år (som danser) eller siste 8 år (som skuespiller).
  • Ved ansettelse vil søkere som fyller alle kriterier og har registrert mest arbeidet tid, bli tilbudt ansettelse.
  • Midlertidig kontrakt er engasjement/oppdrag med varighet kortere enn ett år. Siste 2 år før søknadsfrist kan man ikke ha vært i åremålskontrakt eller fast ansettelse.
  • Dubbing, reklamevoicing og lydbokarbeid kvalifiserer ikke.

 

Skjermbilde_2023-02-03_kl._13.19.24.png

Søknadsprosessen om ansettelse i SKUDA som kunstner er ganske omfattende, både som søker og for oss som går igjennom søknadene. Her er en oversikt over den prosessen.

 

Ved spørsmål, kontakt oss på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 22 46 15 35.
sponsor-01 sponsor-2 sponsor-3
           

22 46 15 35
post@skuda.no
 
 

SKUESPILLER- OG DANSERALLIANSEN AS
Welhavensgate 1, 0166 OSLO
org.nr. 998 627 893


Content © Skuda.no. Webdesign ©2023 Web Norge.